Hello, how low? Mrleta i Ivanke u nominacijama za FUSION video

Dva aliasa i jedan alter ego su zaslužni za ovaj biser od pesme i spota

Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle u zajedničkom stvaralaštvu prepoznatljivi su kao Mr.Lee&Ivanesky, a treći, DJ Demian je još jedan alter ego samog Mrleta iz čuvenog hrvatskog benda Let3.

Najneobičnijem paru na hrvatskoj sceni ne nedostaje ni humora, ni mašte, a broj njihovih zajedničkih izdanja opasno preti da nadmaši službene diskografije grupa Let 3 i Stampedo po kojima su popularni decenijama unazad.

Muzički put su započeli zajedno tokom prošl decenije, isprva kao nove Strukturne ptice, da bi potom postali Mr.Lee & IvaneSky, u neku ruku specijalizovani za pozorišnu muziku.

 „Hello, How Low?” je izuzetan singl, pametan i duhovit, pravi pravcati hit i ova pesma spada u vrhunce zajedničkog Ivankinog i Mrletovog rada.

Tu je  postignut najbolji balans između njenog osebujnog vokalnog stila i njegovog osećaja za neobičnu konstrukciju pesme.

Muzika: Damir Martinović Mrle

Tekst: Ivanka Mazurkijević

Aranžman: Damir Martinović Mrle

Producent: Iztok Turk, Damir Martinović Mrle

Režija: Saša Hess

Produkcija spota: Cirkus (www.cirkusart.com)

Montaža: Jan Lovše

DJ DEMIAN styling by Marina Design

Za ovaj spot glasajte na linku https://mva2021.muzzik.tv/srp/fusion-video/ a za sve ostale u konkurenciji svih 17 kategorija ovde https://mva2021.muzzik.tv/

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika