KOREOGRAFIJA za spot Heart Of Wood beogradske metal grupe Elune u nominacijama

Ovaj spot je jedan od preko 150 nominovanih u užem izboru za MVA 2K21 nagrade

Beogradski bend Elune objavio je spot za numeru “Heart Of Wood” sa debi full-length albuma “An Ancient Journal” koji su predstavili krajem 2020. godine.

Oni su tročlani melodic death metal bend koji čine Lukian Antonić, Andrej Mihailo Milanović i Una Nikolić i koji svoj rad doživljavaju kao vid izražavanja u kome misli prirode iskazuju muzikom. Na taj jedinstven način žele da predstave stranu metala nezastupljenu na našem podneblju  – kao melodičnu, atmosferičnu i poetičnu umetničku celinu.

 

Pesma i spot savršeno odslikavaju energiju albuma “An Ancient Journal” koji, kako kažu, predstavlja otvorenu knjigu starih misli i dubokih, ličnih osećanja, a svaka pesma simbolizuje po jedno poglavlje koje slušaoca vodi kroz ispreplitane emocije i davna, sada izbledela sećanja.

Rad na ovom spotu potpisuju: Igor Kokar, Mihajlo Kitevski, Iva Dajić, Bogdan Prasćević, Damjan Plamenac, Aleksandar Čolič i Andrej Mihailo Milanović.

Glumice/plesačice/koreografkinje u ovom spotu su Anja Milosavljević i Aleksandra Obradović koje su i nominovane na našem konkursu Muzzik Video Awards.

U prilogu ispod se nalazi i dokumentarni snimak kako je proces snimanja izgledao, snimljen u maniru starih vhs dokumentaraca. Takozvani ,,Behind the Scenes" je izašo ove godine povodom godišnjice od izlaska spota. Izradu dokumentarnog snimka potpisuje Mysidianbit (aka Mihajlo Kitevski) 

Za njih možete glasati ovde https://mva2021.muzzik.tv/srp/koreografija/   a uza sve ostale kategorije ovde https://mva2021.muzzik.tv/

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika