Spot za pesmu Montreal Mayales i Mary May nominovan u kategoriji KOREOGRAFIJA

Ovaj i još 9 spotova boriće se za pobedu u kategoriji za najbolju koreografiju u 2021. godini

U  slučaju Mayalesa, kao i tolikih drugih autora i izvođača širom sveta, pandemija je naglo prekinula skoro sve koncertne aktivnosti benda planirane kao promocije novog albuma „Domovina“, koji je jednoglasno ocenjen ne samo kao album godine već i kao najambicioznije delo u skoro trideset godina.

Bez obzira na to, Mayales je nastavio da objavljuje singlove „Domovine” a posle pesama „Dupli svijet”, „Još krug”, „Divlje pastrmke” i „Adio galioti” na red je došla izuzetno senzualna pesma „Montreal”, po mnogima naslednik kultne pesme „Simbol sunca“.

Ovu, nesumnjivo, važnu kompoziciju u dugom nizu Mayalesove potrage za savršenom pesmom prati i spot zahvaljujući Petru Beluhanu, Dinku Šimcu, a takođe i koreografkinji Dini Ekštajn i mladoj umetnici Luni Beluhan koje su nominovane na Muzzik Video Awards 2021 u kategoriji KOREOGRAFIJA.

Za njih možete glasati ovde https://mva2021.muzzik.tv/srp/koreografija/ a onda pogledajte i poslušajte i ostale nominovane u ukupno 17 ovogodišnjih kategorija ovde https://mva2021.muzzik.tv/

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika