Bugarski multimedijalni umetnik Papi Hans ima novi singl - „Като мен” (Kao ja)

Njegov singl Drug našao se u našim nominacijama za NAJBOLJI R&B VIDEO

Kato men  je osmi singl umetnika koji sebe zove Papi Hans –   iz njegove specijalne serije od 12 spotova. Ova numera je pre nekoliko danapremijerno prikazana na YT kanalu Papi Hans.

Još jednom da se podsetimo (jer smo o njemu već pisali) ko je Papi Hans:

„Konstantin Trendafilof, poznat kao Papi Hans, jedan je od najpopularnijih savremenih pisaca u Bugarskoj. Pored toga, Konstantin je scenarista, kreativni direktor u Saatchi & Saatchi Advertising Agenciji, kao i stalni saradnik velikih riality formata (kao što su „Trešnja na torti“ i „VIP BIG BROTHER“). Ukratko - super talentovana osoba sa različitim interesovanjima. Konstantin Trendafilov je završio osnovne studije engleske filologije, a zatim i master studije novinarstva na Sofijskom univerzitetu. Njegova debitantska pesma „O kome razmišljaš kad o nekome misliš?“ (2016) i njegov roman „Zatvorenik“ (2017) brzo su postali bestseleri.

Papi je istovremeno i pevač, tekstopisac, kompozitor I producent muzike koju je do sada snimio.

Što se tiče novoobjavljenog singla Kato men (Kao ja), Papi je evo kako je to ovaj umetnik doživeo:

„Hvala vam ljudi. Nikada nisam dobio takve komentare, poruke ili pozive... nikad. Pokušao sam da se setim kada, ali nikad. Mnogi kažu da je ova pesma K. Trendafilova, a ne Papija i verovatno su u pravu. Ovaj album ima za cilj da spoji mene i vas. Hvala vam što ste nas obojicu pustili u svoje srce. I na kraju, ali ne i najmanje važno - hvala vam što ste podelili pesmu. Nikada nisam rekao: „Ljudi, neka dođe do više ljudi“. Deli se samo od srca i bez poziva. I ti to radiš, i to me ispunjava srećom”.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika