Tim MUZZIK 3X3 igra turnir u Sremskoj Mitrovici

U subotu počinje Roda 3×3 prvenstvo Srbije, MUZZIK tim startuje u 13h!

Basket tim MUZZIK 3X3 je spreman, pojačan i očekuje uspešnu sezonu koja počinje u subotu, 30. aprila u Sremskoj Mitrovici gde će se na Trgu Ćire Milekića postaviti kompletna 3×3 oprema a live prenos će se emitovati po ustaljenoj praksi na YouTube kanalu KSS-a. Novina od ove sezone biće live prenos na RTS Planeta kanalu koja će u celosti prenositi dešavanja iz Mitrovice. Da veliko interesovanje vlada za prvi turnir pokazuje i broj timova, jer već su 22 ekipe registrovane a svakako se očekje još. Start turnira zakazan je za 12h, MUZZIK 3X3 igra prvi meč u 13h, a  ovo će biti 7. izdanje turnira.

Sezona se završava 17. septembra velikim finalnim turnirom Roda 3×3 prvenstva Srbije na Trgu Republike u Beogradu. Biće organizovano 15 turnira A kategorije, odnosno preko 30 turnira širom Srbije. I ove sezone ćete imati priliku da gledate najjače svetske ekipe i najbolje rangirane igrače na FIBA 3×3 rang listi.

Ovaj atraktivni olimpijski sport je sve popularniji, pogotovo među mladima, pa se i veliki košarkaški klubovi odlučuju da uđu u arenu. KK Partizan je napravio svoj 3X3 tim i, ako je verovati društvenim mrežama, zvezda njihovog tima će biti reprezentativac Srbije i dugi niz godina najbolji igrač basketa 3x3 pod okriljem FIBA Dušan Domović Bulut, koji je poslednju sezonu proveo igrajući u američkoj "Big 3" ligi, a u opticaju su i druga zvučna imena. 

Više informacja možete naći na sajtu https://www.3x3srbija.rs/ i fejsbuk stranici https://www.facebook.com/3x3Serbia/.

Pratite MUZZIK 3X3 tim, mi uvek igramo na pobedu. 

Autor vijesti Ljubomir Radovanović

Korisnici
Logovanje korisnika