Maja i Marko Louis su obradili očevu čuvenu pesmu

Louisova pesma Gde nestaše one pesme stare u emotivnoj verziji njegove dece na našem TV i radio kanalu JEKA

Sigurni smo da se svi sećate čuvenog Louisovog hita Gde nestaše one pesme stare"?
Danas je ta legendarna pesma dobila novo ruho u izvođenju Louisove dece, talentovanih muzičara, Maje i Marka Louisa. Maja je emotivno vezana za tu pesmu, zato je odlučila da je objavi na svom poslednjem albumu Krila” kao duet sa svojim bratom.
„Mnogo vremena mi je trebalo da smognem snage da izvedem neku od tatinih pesama, ali kada sam prvi put otpevala pesmu sa  Markom, odmah sam izrazila želju da je snimimo i u koncertnoj verziji, jer se najbolje doživljava na taj način. Presrećna sam što sam u mogućnosti da podelim tu prelepu emociju i atmosferu i sa publikom koja nije prisustvovala koncertnoj promociji moja dva solo albuma Buđenje" i Krila "  izjavila je Maja Louis
 
Tekst i muziku je napisao  Vlastimir Stanisavljević Šarkamenac, koji se pojavljuje i u spotu, aranžman Rade Radivojević, kao i Marko i Maja koji su uneli svoj duh, i svoj prepoznatljivi muzički pečat.
 
Režiju spota, koji je sniman na koncertnoj promociji albuma u klubu Wurst Platz Bar, potpisuje dugogodišnji prijatelj i saradnik Louisovih, Dragan Jereminov. 
Pesma je objavljena za Lampshade Media i od danas je na svim muzičkim servisima.

Sigurni smo da ćete voleti i novu verziju pesme a kod nas je možete naći mešu drugim biserima ove vrste muzike na našem TV i radio kanalu JEKA

Autor vijesti Maja Jovanović

0 Komentari

Korisnici
Logovanje korisnika