Elune vas poziva da glasate za njihov spot „Heart of Wood“

Ovaj spot je jedan od preko 150 nominovanih u užem izboru za MVA 2K21 nagrade

Beogradski bend Elune objavio je spot za numeru “Heart Of Wood” sa debi full-length albuma “An Ancient Journal” koji su predstavili krajem 2020. godine.

Oni su tročlani melodic death metal bend koji čine Lukian Antonić, Andrej Mihailo Milanović i Una Nikolić i koji svoj rad doživljavaju kao vid izražavanja u kome misli prirode iskazuju muzikom. Na taj jedinstven način žele da predstave stranu metala nezastupljenu na našem podneblju  – kao melodičnu, atmosferičnu i poetičnu umetničku celinu.

Pesma i spot savršeno odslikavaju energiju albuma “An Ancient Journal” koji, kako kažu, predstavlja otvorenu knjigu starih misli i dubokih, ličnih osećanja, a svaka pesma simbolizuje po jedno poglavlje koje slušaoca vodi kroz ispreplitane emocije i davna, sada izbledela sećanja.

Rad na ovom spotu potpisuju: Igor Kokar, Mihajlo Kitevski, Iva Dajić, Bogdan Prasćević, Damjan Plamenac, Aleksandar Čolič i Andrej Mihailo Milanović.

Glumice/plesačice/koreografkinje u ovom spotu su Anja Milosavljević i Aleksandra Obradović koje su i nominovane na našem konkursu Muzzik Video Awards.

Za njih možete glasati ovde https://mva2021.muzzik.tv/srp/koreografija/  a uza sve ostale kategorije ovde https://mva2021.muzzik.tv/.

Autor vijesti Mihajlo Kitevski

Korisnici
Logovanje korisnika