Zembo i Ribery spajaju nespojivo i tvde: Mrtav Je Rokenrol!

Ovo nije Frankenstein nego angažovani borac nove generacije

Kaleido je nova etiketa iza koje se pojavljuju ova dva repera i iako se nikako ne slažemo s tvrdnjom iz naslova pesme, prihvatamo argumente i podržavamo pokušaj, tako da nećemo zauzimati strane (Artan Lili i Cane tvrde nešto sasvim drugo).

Spajanjem dva žanra nove muzike, rapa i EDM-a, ova dvojica muzičara, Zembo Latifa i Rap Ribery, napravili su ozbiljno dobru i živu stvar:  to nije Frankenstein nego angažovani borac nove generacije.

 

„Mi smo jako zadovoljni kako je traka ispala. Htjeli smo napraviti nešto novo, zanimljivo i drugačije, nešto što slušatelji nemaju priliku čuti baš često. Fuzijom između rapa i edm-a dobili smo taj neki novi zanimljivi zvuk koji nam pruža puno mjesta za igru sa lirikama i ritmom, a istovremeno u sebi nosi puno energije koja će dati posebni naglasak ovoj pjesmi kada je budemo izvodili live na koncertima.”, rekli su Zembo i Ribery.

U pravljenju pesme i spota učestvovali su:

Tekst: Zembo Latifa, Rap Ribery, Produkcija i instrumental: Delta, Dodatna produkcija: Filip Panika, Video: Kudbashoni, Kamera: Marko Čordaš - Studio Jeka.

Slušaćete ovu stvar, nećete je lako izbaciti iz glave

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika