„Posle tame uvek dolazi svetlost” poručuje nam Mabel

Mabel i 24kGoldn imaju novu zajedničku stvar, Overthinking

Britanska kantautorka švedskog porekla i miljenica radio stanica širom sveta, Mabel predstavlja novi singl pod nazivom „Overthinking“. Na pesmi joj se pridružuje američki reper 24kGoldn, sa kojim je već sarađivala 2020. godina na uspešnoj Clean Bandit numeri „Tick Tock“, a u toku dana biće objavljen i prateći muzički video koji će biti dostupan na njenom zvaničnom YouTube kanalu.

„Pesma govori o tome koliko brzo stvari mogu da pređu iz uzbudljivih u toksične. Mnogi ljudi koji pate od poremećaja mentalnog zdravlja leče se na svoju ruku, a i ja sam prošla kroz period kada sam se okrenula lekovima kako bih otupila osećanja. Nadam se da svako ko može da rezonuje sa ovom numerom zna da posle tame uvek dolazi svetlost“, kaže autorka o svom novom izdanju.

Tokom pandemije Mabel se sa svojim psima vratila u porodičnu kuću svojih roditelja i iskoristila to vreme za rad na svojoj kreativnosti – posećivala je časove plesa kroz koje je kanalisala tugu zbog stvari koje joj nedostaju, među kojima su bili prijatelji, izlasci, mladalačka ljubav i osećaj slobode. Upravo taj period je uticao na njeno novo muzičko poglavlje koje je numerama „Let Them Know“, „Good Luck“ i „Overthinking“ tek počelo.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika