„Čovjek želi da je ptica” kaže Zoster

Novi spot i pesma treća su najava budućeg albuma

Jedna od najboljih bosanaskohercegovačkih grupa, mostarski Zoster, objavilo je video spot za pesmu „Čovjek želi da je ptica", treći singl sa njihovog novog albuma „Najgori". Muziku i tekst potpisuje frontmen grupe Mario Knezović, a aranžman grupa Zoster. Gostujući muzičari na pesmi su Đani Pervan na bubnjevima i gudački kvartet u sastavu Arvida Kullolli, Anamarija Marić, Ajdin Mulabdić i Lidija Paulin. Video spot za pesmu radili su Nikola Galić i Toni Kvesić, a glumci u spotu su Medina Pašić i Mario Knezović.

„Prvi singl 'Kuda idu svi ti ljudi' jedna je vrsta premise, u drugom spotu i pjesmi, 'Treba mi keš', otkrivamo našeg protagonistu 'Najgoreg' u prvom licu, a ovaj treći singl je priča isto o našem 'Najgorem', ali o njemu pričamo u trećem licu. S time smo publici otkrili početak i kraj novog albuma, a s njegovim izlaskom dobit ćete cijelu sliku", navodi frontmen benda, Mario Knezović.

Album „Najgori" imaće 10 pesama koje su koncepcijski povezane. Ovim singlom Zoster kreće da slaže mozaik albuma koji bi trebao ugledati svetlo dana  krajem 2022. godine. Zoster je 2020. godine potpisao ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom za izdavanje albuma „Najgori“ koji je sniman u Muzičkom centaru Pavarotti u Mostaru i u studiju Baraka u Mostaru.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika