Swingers kažu: „Kao ti" u izuzetnom animiranom spotu

Predvođeni Robertom Marekovićem, predstavljaju novi singl, omaž Parnom Valjku, „Kao ti"

Šarmantni crtani video za ovaj spot napravio je Darko Tomičić, majstor s međunarodnim iskustvom, koji je crtao i za Toma Jonesa ( spot „Give me little love"), ali i radio na velikim animiranim projektima kao što su Mr. Bean, Šegrt Hlapić, Profesor Baltazar, Nutcracker i drugima.

Muzičku  produkciju zajedno potpisuju Filip Vidović (Hauser, 2 Cellos) i sam Mareković. Podsetimo, Swingersi su osvajači nagrade Porin za album "Samo jednom se ljubi - tribute to Ivo Robić"

 

 

Pesma „Kao ti" bila je hit za grupu Parni Valjak daleke 1981. godine. Grupa Swingers je uz Husovo odobrenje odlučila napraviti omaž Valjku, a o svemu tome glavni čovjek Swingersa Robert Mareković kaže: "Dugo mi je bila želja obraditi ovu pjesmu koja ima estetiku pedesetih godina, a kako je to meni najdraže glazbeno desetljeće prošlog stoljeća, ne čudi kako me ta pjesma uvijek privlačila. Odrastao sam uz albume Parnog Valjka kao što su "Vrijeme je na našoj strani" ili "Glavnom Ulicom", i ovo je mala oda tim vremenima te toj glazbi. Iako je uvijek problematično obrađivati poznate i priznate originale, naša verzija, iako ponešto drugačija, samo je željela odati počast velikom Valjku.".

Slušajte, gledajte i pevušite, znate ovu pesmu oduvek.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika