Do sada su objavljene dve Minions pesme iz novog filma

Soundtrack za film „Illumination's Minions: The Rise of Gru“ biće objavljen na dan premijere, 1. Jula!

„Funkytown“ je drugi otkriveni singl iz nedavno najavljenog soundtracka za film „Illumination's Minions: The Rise of Gru“, novog nastavka najveće animirane franšize u istoriji – prethodno je objavljena pjesma „Turn Up The Sunshine“, odnosno saradnja između Tame Impale i Diane Ross.

Animirana akciona komedija smeštena u sedamdesete i  govori o počecima Grua, odnosno o tome kako je najveći svetski superzlikovac (kome je glas pozajmio Steve Carrell) prvi put susreo svoje legendarne Minione i formirao nezaustavljivu vojsku. Soundtrack će u celosti biti objavljen paralelno sa svetskom premijerom filma, odnosno 1. jula.

 

 

Soundtrack filma čini niz funk, disco i soul klasika, počevši od potpuno novih verzija nekih od najvećih hitova sedamdesetih pa sve do najvećih talenata današnjice koji spomenutim žanrovima daju nove elemente i time ponovno jačaju njihovu popularnost.

 

 

U zvezdanoj postavi se tako nalaze St. Vincent koja je obradila „Funkytown“, hit Lipps Inc-a iz 1979., zatim H.E.R. koja se okušala u pesmi Slyja „Dance to the Music“  iz 1967., Bleachers koju predstavljaju svoju verzije pesme Johna Lennona „Instant Karma!“ te Phoebe Bridgers koja reinterpretira „Goodbye To Love“ grupe The Carpenters iz 1972. Naravno, na soundtracku se pojavljuju i sami Minionsi sa prepoznatjlivom izvedbom pjesme „Cecilia“ Simona & Garfunkela.

Uživaćemo i u filmu i u muzici, jedvačekanje!

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika