Pharell u novoj pesmi Cash In Cash Out

Odličan spot prati ovu (odličnu) stvar

Samo nedelju dana nakon što je izbacio teaser, Pharrell je objavio novi spot u saradnji sa  sa Tylerom, The Creatorom i 21 Savage.

Pesma pod nazivom „Cash in Cash Out“ predstavlja najnoviju na dugoj listi saradnje između Pharella i Tylera. Par je prethodno udružio snage na „IFHY“, numeri sa Tylerovog albuma Wolf iz 2013., a ponovo su se udružili 2016. na Tylerovom trećem studijskom albumu, Cherry Bomb („Keep Da O’s“).

Nedavno je Pharrell bio predstavljen na Tylerovom albumu Call Me If You Get Lost „Juggernaut“, pre nego što se ove godine povezao sa reperom na „Come On, Let’s Go“, istaknutoj pesmi sa NIGO-ovog drugog studijskog albuma I Know NIGO!

Spot koji prati ovu pesmu je bogat, zanimljiv i šaren a radio ga je francuski reditelj François Rousselet u DIVISION produkciji.

Nakon objavljivanja svoje nove numere, Pharrell će održati svoj Festival Something in the Water od 17. juna do 19. juna u Vašingtonu, D.C.

Festival, koji se prenosi uživo preko Amazon Music-a biće zaista prebogat zvezdama, učestvovaće:  Clipse, Justin Timberlake, SZA, N.O.R.E., Q-Tip, Tyler, the Creator, Calvin Harris, Pusha-T, Lil Uzi Vert, Run the Jewels, Usher, 21 Savage, Mariah the Scientist, Rae Sremmurd i mnogi drugi.

Evo zarazne pesme pred vama, biće hit ovog leta sigurno:

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika