Diana Ross, Tame Impala - Turn Up The Sunshine

Evo ih, uključite Sunce na najjače!

Hipnotizujući minioni zamenjuju Dianu Ross, Tame Impala u videu „Turn Up the Sunshine“

Singl se pojavljuje u predstojećoj zvučnoj podlozi za film Minions: The Rise of Gru koji je producirao Džek Antonof, koji takođe sadrži numere  Fibi Bridžers, RZA i H.E.R.

 

Tame Impala and Diana Ross. CREDIT: Getty Images

Glasine o saradnji između Tame Impale i Diane Ross kružile su mesecima pre nego što je pesma koju je producirao Jack Antonoff objavljena kao glavni singl za njegovu muziku za Minions: The Rise of Gru, a sada je stigao i video. „Turn Up the Sunshine“ je sastavio zajedno australijskog multiinstrumentalistu i pop superzvezdu u studiju, ali prateći muzički video prikazuje mnoštvo miniona koji zamenjuju par.

Sedamdesete su središnji deo muzike za film Minions: The Rise of Gru. „Snimanja ovih sesija bile su neke od najposebnijih i najbizarnijih“, napisao je Antonoff na Instagramu najavljujući ploču. Takođe je obećao da će u nekom trenutku podeliti priče o snimanjima, u kojima se pojavljuju Brockhampton, Caroline Polachek, Bleachers, Phoebe Bridgers, Kali Uchis, Tierra Whack, H.E.R., Brittany Howard, Thundercat, RZA, St. Vincent i drugi umetnici.

Evo ih, uključite Sunce na najjače!

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika