bbno$, Diplo, pogo

Šta sve možeš sa pogo stickom kad si spretan?!

Legendarni dobitnik Grammyija i producent Diplo se nedavno udružio sa kanadskim reperom/viralnom senzacijom bbno$ kako bi napravili novi singl „pogo“, kao i urnebesni muzički video koji će ga pratiti.

U muzičkom spotu za novi singl "pogo“, par postaje prodavac pogo štapova za skakanje, nudeći svojim brojnim kupcima rešenja za različite probleme pomoću pogo štapa, kao što je upotreba pogo štapa za pravljenje gvakamola ili upotreba pogo štapa za pranje zuba. Pored posebnog humora videa za „pogo“, on se takođe može pohvaliti impresivnom režijom, koreografijom i scenografijom, slično kao i mnogi drugi bbno$ video snimci.

Sama pesma je laka za slušanje, ali energična sa zaraznim refrenom i ritmom koji izaziva zavisnost, što pokazuje koliko je dosadašnja saradnja između bbno$ i Diplo-a bila unosna.

bbno$ je prokomentarisao saradnju i video u nedavnom saopštenju za štampu navodeći: „bbno$ i Diplo - već znate šta se dešava. Napravili smo himnu o pogo štapovima. Ovaj video je možda moj najomiljeniji video koji sam ikada radio i nadam se da ću videti decu kako skaču uz to celo leto”

 

Diplo i bbno$ su možda objavili hit leta sa privlačnim, vešto proizvedenim „pogo” i njegovim impresivnim, ali urnebesnim muzičkim spotom. Jedno je sigurno, iako će fanovi željno iščekivati šta god da bude sledeće iz ove plodne saradnje.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika