Anfisa Letyago je izbacila novi singl „Nisida“

Kada nema di-džejisanja, preostaje nam komponovanje!

Rođena u Sibiru i odrasla u Italiji, Anfisa Letyago iz godine u godinu dostiže sve veću publiku, etablirajući se kao jedna od najuticajnijih DJ autora u industriji elektronske muzike. Njeno ime se pojavljuje na međunarodnim festivalima i raznoraznim mestima, kao što su Ultra, Tomorrovland, Parklife, Rakastella, Sonar, Printvorks itd.

Diskografski, njena izdanja se mogu pohvaliti saradnjom izdavačkih kuća visokog kalibra kao što su Kompakt, Rekids, Drumcode, Deutsche Grammophon.

Godine 2021. Anfisa je formirala N:S:DA, sopstvenu izdavačku kuću, što je označilo novi korak u njenoj umetničkoj karijeri. Iste godine objavila je dva EP-a, „Listen” i „Nisida”, koji istražuju značajnu evoluciju sektora elektronske muzike. Remiks paket od 3 toma ovih pesama objavljen je 2022. godine, nastao u saradnji sa 10 velikih umetnika elektronske muzike, kao što su Kris Libing, Kalibr, DJ Tenis, DJ Seinfeld i Majkl Majer. Takođe 2022. godine, izdanje „Go”, zvaničnog remiksa Mobija, sa nemačkom etiketom Deutsche Grammophon označava dalji rast na putu Anfise Letiago.

Ovom prilikom vam predstavljamo propratni video spot singla „Nisida“ propraćen fenomenalnom režijom koju potpisuje sama autorka. Retkost je videti, a i slušati autorski rad od strane DJ-eva danas. Anfisa Letyago je tu da prekrši stereotip savremenog DJ-a!

Prošlog meseca smo imali priliku da čujemo njen nastup na Dorjanskom festivalu. Sa velikim zadovoljstvom, pozivamo vas da dođete na njen nastup ove godine i na Exitu. Novu epohu svog umetničkog razvoja Anfisa Letyago doneće i na mts Dance Arenu prve festivalske večeri, 7. jula.

Singl i video spot ovog benda možete ispratiti i na našim TV i radio kanalima.

Autor vijesti Mihajlo Kitevski

Korisnici
Logovanje korisnika