Pretposlednja pesma s albuma Niške strasti!

Mojne je odlična saradnja s Sky Wikluhom i niškom rep grupom I.R.S.

Letnja, vruća i igrajuća pesma “Mojne” je priča o tome da treba „bataliti priču“, da svako mora sam da dođe do svoje istine i da padne pa ustane da bi razumeo šta je dobro a šta loše. Ovu numeru su upotpunili sjajni Sky Wikluh i fenomenalni Infamous iz poznate niške rep grupe I.R.S.

Album je zaista prava muzička celina a ne nabacana gomila (dobrih) pesama i kao takav predstavlja najzrelije izdanje Stereo Banane zahvaljujući odličnom muzičkom producentu Nemanji Nedeljkoviću – Nemusu. Za fenomenalne  tekstove i rime i ne-rime zadužen je Marko Anđelković – Naopak: duhovit, mudar, šašav, zabavan, neobičan skroz.

 

Stereo Banana, foto: PROMO

 

U emisiji  „15 minuta“ na kanalu Južnih vesti, Naopak je rekao: „Pretpremijerno da najavim, verovatno ćemo da radimo koncert u Nišu krajem septembra, najverovatnije će biti u Banovini. Od 2015. godine mi nismo radili koncert, bili su nastupi u Nišu u okviru "Nišvil" festivala i nekih propratnih manifestacija, ali koncert kao koncert nismo od tada i jedva čekam“.

Ovaj vid objavljivanja spotova u nizu je odličan način da se svako malo podsetimo ove neprikosnovene grupe na regionalnom nebu, svaka od pesama koje smo odslušali do sada je pun pogodak i mnogo ih volimo.

U tom smislu uvek naglašavamo da su Stereo Banana apsolutni pobednici našeg Music Video Awards 2K21 konkursa na kome su učestvovali sa nekoliko pesama, a sa pesmom KRINDŽ odneli pobedu kao najbolji video prošlogodišnje produkcije.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika