FKJ (French Kiwi Juice) i njegov prelepi instrumental

„Different Masks for Different Days“  će vas opustiti  i raznežiti

Vincent Fenton, profesionalno poznat kao French Kiwi Juice, skraćeno FKJ, je francuski multiinstrumentalista, pevač i muzičar iz grada Tura. Poznat je po svojim solo nastupima uživo, gde pokazuje svoje multiinstrumentalističke veštine.

Kao još jedna najava njegoviog veličanstvenog duplog albuma „Vincent“, FKJ je podelio potpuno novi muzički video za jednu od opuštenijih, džez pesama, „Different Masks for Different Days“. Video prikazuje performans modela i koreografa Mèsa Lesnea, koji svojom neverovatnom plesnom numerom podiže pesmu na nove visine dok pleše po gradu, oponašajući postupke onih pored kojih prolazi.

Koncept za pesmu i video dolazi od toga da je „društveni kameleon“, prema FKJ:

„S vremena na vreme uhvatio bih sebe kako menjam svoje biće u zavisnosti od toga sa kim sam. Čudan osećaj koji me je naterao da zapišem ovu rečenicu „Različite maske za različite dane“. Kada smo počeli da radimo na kastingu, Mès Lesne i ja smo se ukrstili preko zajedničkih prijatelja u Parizu. Bio sam hipnotisan njegovim plesom, kao i Greg (reditelj). Nismo tražili dalje, on je bio taj za ovu ulogu.“

FKJ će ove jeseni krenuti na turneju, prvu od pre pandemije. Takođe se nedavno pojavio na jednom od NPR-ovih koncerata Tini Desk.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika