A sad nešto sasvim drugačije!

Japanska grupa BREIMEN objavila je singl  "MUSICA"

Japanska grupa BREIMEN, o kojoj  se takođe govori u poslednje vreme jer su oobjavili i saradničku pesmu "MELODY" sa Akihitom Okanom i Satoru Igučijem, objavili  su i svoju novu pesmu "MUSICA" sa novog albuma "FICTION" koji je upravo objavljen.

BREIMEN je japanski 5-člani funk band, formiran 2015. Njihov zvuk je zasnovan na crnoj muzici, ali karakteriše ga stil koji slobodno prelazi u razne druge žanrove.

 

BREIMEN, Foto: photo @___gokuuuu

 

BREIMEN – članovi:

Šota Takagi (vokal, bass, songwriting)

Sato Kaširo (gitara)

Iuta Ikeda (klvaijature)

Džordž Hajaši (saksofon, flauta)

Tako (So)  Kanno (bubnjevi)

Grupu je 2015. godine formirao Šota Takagi ali je  nakon povlačenja prvog pevača, on postao zadužen za pevanje, a ime benda je promenjeno iz Rude Men u sadašnje BREIMEN, da bi 2018. godine postali  aktuelni, petočlani band. Svaki član je aktivan kao muzičar u grupi, a rade i kao  podrška mnogim drugim umetnicima.

Objavili su prvi album „TITY” u februaru 2020, a drugi „Play time isn’t over” u maju 2021. FICTION je njihov treći album objavljen ovih dana.

Dobili su podršku mnogih poznatih ličnosti, a dobitnici su i mnogih nagrada.

 "MUSICA" je pop pesma  sa impresivnom toplom melodijom i laganim ritmom. Kanno na bubnjevima je posvećen jednostavnom  sviranju, ali fraza bas bubnja koja se povremeno oštro urezuje u mozak izvrsno zateže pesmu, čineći je zaista pamtljivom.

Muziku grupe BREIMEN kao i drugu muziku iz svih krajeva sveta možete da slušate (i gledate) na našim TV i radio kanalima WWM (World Wide Music)

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika