Dete Zlatne Groznice

I, I wanna vacant mind, Wanna dance ‘til my shoes fall apart, And the moon falls out of the sky, It’s just a little dream of mine

Džordž Ezra Barnet je engleski pevač, tekstopisac i gitarista. Nakon izdavanja dva EP-a, Did You Hear the Rain? 2013. i Cassy O' 2014., Ezra je postao poznat objavljivanjem svog hit singla, "Budapest", koji je postao Broj jedan singl u nekoliko zemalja. Njegov debitantski studijski album, Wanted on Voyage, objavljen je u junu 2014. godine, dostigavši broj jedan u Velikoj Britaniji i prvih deset u sedam drugih zemalja.

 

George Ezra, Foto: www.goldrushkid.com

 

U tom se smislu njegova karijera nastavila i dalje sa singlom  „Shotgun“ koji je postao prvi Ezrin singl na vrhu liste u UK, Irskoj i Australiji a 2019. osvojio je Brit nagradu za najboljeg britanskog muškog solo umetnika.

Pesma sa istoimenog albuma Georga Ezre, „Gold Rush Kid“, izuzetnog pevača i tekstopisca, koja je nedavno objavljena, pravi je letnji hit, odlično otpevana, zanimljivog i neobičnog teksta obojenog  veoma britanskim humorom i sa pratećim vedrim videom.

Ovaj album je kod nas izašao zahvaljuijući etiketi Sony Music - MENART Srbija.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika