Noga Erez – NAILS

Priča o ljubomori na ženski način

Noga Erez je izraelska pevačica, tekstopisac i producent. Godine 2017, njenu pesmu "Dance While You Shoot" koristio je Apple u reklamnoj kampanji za svoj servis za striming muzike. Iste godine objavila je svoj debi album, Off the Radar koji je dobio pohvale kritike. Njen drugi album, Kids, objavljen je 2021.

Objavljivanjem njenih albuma KIDS i KIDS (Against the Machine), 2021. je bila prelomna godina za Nogu Erez. Danas se vratila sa novim singlom pod nazivom "NAILS" i vestima o potpisivanju ugovora sa Neon Gold/Atlantic Records. „Veoma sam uzbuđen što ću početi da radim sa ljudima iz Atlantika/Neon Golda“, rekao je Erez. „Ovo partnerstvo je veliki korak za mene. Već smo počeli da se kreativno krećemo i imamo neke velike planove pred nama.“

Za svoj prvi singl za nove etikete, Erez se ponovo udružila sa svojim kreativnim partnerom Orijem Rusom. Vatrena pesma se otvara praskom mesinga, a zatim se svodi na udarce ekserima i potresnu melodiju. Ona je otkrila da je pesma „o ljubomori, i kako vas ljubomora na ljude, u ovom konkretnom slučaju na drugu ženu, tera da idealizujete tu osobu na veoma čudan i mračan način, kako vam se čini moćnija i veća nego što zapravo jeste“.

Malo šetnje kroz svetske liste, Noga je veoma popularna i u Izraelu a i van njega.

Izraelsku i drugu muziku iz raznih delova sveta možete da čujete i vidite na našim radio i TV kanalima WWM (World Wide Music).

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika