IN FLAMES najavljuju evropsku turneju vatrenim početkom - NOVIM SINGLOM „The Great Deceiver”

"Savijanje" istine sa jakom agresijom švedskih muzikanata!

Švedski alternative metal grupa - In Flames je na današnji dan objavila novu pesmu pod nazivom „The Great Deceiver”. Pesma će se naći na njihovom predstojećem četrnaestom studijskom albumu, koji bi trebalo da se pojavi kasnije tokom godine za Nuclear Blast Records.

Frontmen benda Anders Friden kaže: Pesma „The Great Deceiver” je rođena iz frustracije, u osnovi reakcije na lažne zastave, ali od tada je narasla i ima nekoliko značenja. Postoji stih koji kaže ‘Savijte istinu da odgovara vašem mišljenju’ i osećam da to mnogo govori o narativu koji se danas dešava na društvenim mrežama, između ljudi, nacija itd. Sada smo više dalje jedni od drugih nego ikada ranije, ali je lakše komunicirati nego u bilo kom drugom periodu u istoriji.

Naime pored navedenog singla sa propratnom vizualom, autori grupe su najavili i šta se može očekivati od njihovg predstojećeg albuma. Friden kaže: In Flames je uvek bio melodija i agresija. Kratak odgovor je da, ali neće sve biti brzo. Trudimo se da istražujemo sve kutke metala uz našu muziku. Recimo to ovako: ako ste obožavatelj In Flamesa, onda će vam se svideti ovaj album. 

Ovo je četrnaesti album. Dakle, ako ste do sada slušali In Flames, onda znate šta ćete dobiti. Ali mislim da je ovo dobar miks prošlosti, sadašnjosti i toga gde god da idemo, i na njemu ima ponešto za svakoga; ima teških stvari, ima melodičnosti, ima ubrzanog tempa i sporih delova. Mislim da je neverovatno, i zaista predstavlja ko smo mi u ovom trenutku.

Autor vijesti Mihajlo Kitevski

Korisnici
Logovanje korisnika