MEDUZA, James Carter - Bad Memories ft. Elley Duhé, FAST BOY

Vrhunska stvar i budući extramega hit

Italijanska  produkcijska grupa za elektronsku muziku, globalno platinasta MEDUZA se udružila sa američkim jazz muzičarem jamesom Carterom kako bi izbacili ovaj novi singl i video, pod naslovom „Bad Memories“, sa američkom pevačicom Elley Duhé i produkcijskim duom iz Berlina FAST BOY.

 

MEDUZA, James Carter, Elley Duhé, FAST BOY, Foto: Radio FG

Istog dana objavljen je i zvanični video u režiji Eliota Gonza. On je prokomentarisao: „’Loša sećanja’ su priča o odrastanju, koja prati grupu vijetnamskih tinejdžera dok kreću na put otkrivanja  i samospoznaje. Ponovnim povezivanjem sa vijetnamskim folklorom i mitologijom, narativ kulminira otkrivanjem statue zmaja u ruševinama smeštene duboko u mističnu džunglu.

Očaravajuća, atmosferska kreacija, „Bad Memories" kombinuje zapanjujuće vokalne harmonije sa uzbudljivim gitarskim sekvencama  i zadivljujućim usponima i padovima melodije - formula koja je predodređena da odjekne na više nivoa kod slušaoca. To je prvi singl Meduze od viralnog „Tell It To My Heart" sa Hozierom, numerom koja trenutno ima 106 miliona Spotifi strimova.

Londonski DJ i producent James Carter prikupio je više od 150 miliona Spotifi strimova. Ostajući veran svojim korenima, nastavlja da objavljuje jedinstvene remikse, uključujući zvanične za Rihanu, Jamesa Artura, Avu Max i mnoge druge. Njegov singl "Hands In The Fire" iz 2018. postao je viralan na TikTok-u i pregledan je više od 150 miliona puta na platformi za kratke video snimke.

 

Bad Memories, Foto: Soundcloud

 

 Sakupljajući milijarde globalnih strimova i RIAA sertifikovanu platinu i zlato u preko 22 zemlje sa svog albuma "Middle Of The Night", Elley Duhe je umetnica iz Los Anđelesa, Kalifornija i ranije je sarađivala sa Grifinom i ZedomOna ima i  2 platinasta RIAA sertifikata sa singlovima „Happy Now“ i „Tie Me Down“.

FAST BOY je bratski duo sa sedištem u Berlinu koji piše pesme sa Tiesto, Ofenbahom i Alokom, i ima preko 100 miliona strimova na platformama od svog debija 2021. Njihov prepoznatljiv osećaj za hit melodije, sjajne vokalne performanse i jedinstven zvuk čini ih jedinstvenim.

Saradnja između četiri globalno poznata muzička dela, nije pravo iznenađenje da su „Bad Memories“ tako zarazan hit.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika