Ljubavna posveta lepoj Orly Marley, Ziggyijevoj supruzi

Sinovi Boba Marleya su zajedno snimili ovu pesmu

David Nesta  aka „Ziggy" Marley (rođen 17. oktobra 1968) je jamajčanski muzičar i filantrop. On je sin reggae ikone Boba Marleya i Rite Marley. Vodio je porodični bend „Ziggy Marley i Melody Makers“  do 2002. godine, i sa njima je objavio osam studijskih albuma. Nakon raspada, Ziggy je započeo uspešnu solo karijeru izdavši osam solo studijskih albuma za svoju diskografsku kuću Tuff Gong Worldwide. Ziggy nastavlja očevo nasleđe i snima i samostalno izdaje svu svoju muziku. Marley je osmostruki dobitnik Grammy nagrade a takođe i dobitnik Daytime Emmy Award.

 

Stephen i Ziggy Marley, Photo Source Easy Reader and Peninsula 

Stephen Robert Nesta Marley (rođen 20. aprila 1972.) je jamajčansko-američki muzičar i takođe sin Boba Marleya. On je osmostruki dobitnik Grammy nagrade, tri puta kao solo izvođač, dva puta kao producent albuma Halfway Tree i Welcome to Jamrock mlađeg brata Damiana Marleya i još tri puta kao član grupe Ziggy & The Melody Makers  svog starijeg brata Ziggyja Marlija.

Ova pesma i video su ljubavna posveta Ziggijevoj ženi Orly i zaista su dirljivi i lepi, sastavljeni od fotografija i video snimaka iz njihovog zajedničkog života a u izvođenju pesme pomaže i mladji brat, Stephen.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika