MANNTRA – KÖNIGSMORD

Najava novog albuma grupe pod nazivom Kreatura

Manntra je hrvatski rok bend iz Umaga, osnovan 2011. Nakon raspada industrijskog metal benda Omega Lithium, dva njegova člana, Marko Matijević Sekul i Zoltan Lečei, osnovali su Manntru. Bend je stekao popularnost u Rusiji, Nemačkoj i Austriji. Dok im je turneja po Nemačkoj u punom jeku i gotovo da nemaju slobodnih dana, Manntra priprema svoj novi album, a zadnji singl koji ga najavljuje je „Königsmord”.

Manntra svoj novi album, pod nazivom “Kreatura” najavljuju kao projekat koji ima puno dimenzija. „Bit će tu svega; od žestokih gitarskih riffova do plesnih klupskih pjesama poput pjesme “Nightmare”. Naći će se nešto za svakog ljubitelja alternative koji će, ako da priliku albumu, sigurno naći nešto za sebe.” – najavili su iz benda.

Jedna od pesma s albuma je i „Königsmord” koji u prevodu znači ubica kralja.

 

Manntra, Foto: YT Printscreen

 

„Radi se o tome da svatko tko dođe na vlast makar bio u tom trenutku dobar i častan, on s vremenom postaje korumpiran. To vidimo i kod nas gdje se isključivo radi o egima napumpanih paunova koji su sami sebi svrha i ne znaju rukovoditi ništa. Königsmord priča takvu priču gdje je seljak odlučio ubiti kralja. Uspio je u svom naumu, a pritom je dobio moć. Ta moć je na kraju i njega pokvarila te je i on s vremenom postao zao.”– rekao je Marko Matijević Sekul.

Muziku za pesmu „Königsmord” napisali su Maja Kolarić, Marko Matijević Sekul, Boris Kolarić, Marko Purišić, Andrea Kent, aranžman je pisao Marko Matijević Sekul, a tekst su Marko Matijević Sekul, Boris Kolarić, Maja Kolarić i Marko Purišić.

Sve detalje oko nastupa pratite na njihovoj oficijelnoj stranici https://manntra.hr/tour/ a vi pogledajte ovaj odlično urađeni, raskošni video koji je pred vama.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika