Lauv i njegov Stranger

Jedna prilično lična priča ovog američkog pevača

Ari Staprans Leff, profesionalno poznat pod imenom Lauv, američki je pevač i muzičar. Do sada  je objavio dva studijska albuma (uključujući i ovaj s koga je Stranger), jednu kompilaciju, dva remiks albuma, deset EP-eva, 30 singlova i tri promotivna singla. Kako bi proslavio izlazak svog potpuno novog albuma „All 4 Nothing“, Lauv je objavio  video za LP „Stranger“.

„Eksperimentisao sam sa svojim pristupom. Umesto da napišem pesmu i snimim je, ja bih stao za mikrofon i počeo da friziram svoje tekstove. Ovakav pristup kreativnom procesu mi nije dao vremena da razmišljam o tome šta radim ili govorim – samo sam pevao ono što sam osećao u realnom vremenu, a tekstovi na ovom albumu su zbog toga bili siroviji i nefiltriraniji.”

 

Lauv, Foto: DIY magazine

 

Lauv je o svojoj pesmi rekao još i ovo:  „Stranger  je pesma o tome kako je to biti anksiozna osoba i pokušavati  da se zaljubite. Takođe se radi o svesti o tome koliko puta su se veze raspale,da se plašite da se zbližite sa nekim i da mnogo gurate ljude od sebe. Mnogo je haosa oko toga. Svaka pesma je direktno o mom životu. Napisao sam ovo dok sam bio u jednoj određenoj vezi, ali pesma je zapravo samo o zabavljanju u mojim dvadesetim godinama, koje je uvek bilo pogrešno".

Režiser ovg spota bila je Hannah Lux Davis a scenario su radili zajedno ona i Lauv.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika