The 1975 - Happiness

Sreća se širi s novim singlom ove grupe

The 1975 je objavio pesmu  „Happiness“ zajedno sa video snimkom sa predstojećeg albuma benda pod nazivom „Being Funny in a Foreign Language“, kao i sa novim datumima turneje.

„Sve je počelo kao džemovanje, a  to nismo radili godinama“, rekao je frontmen  Matty Healy  Zaneu Loweu iz  Apple Music nakon premijere pesme.

„Samo smo  želeli da ova ploča bude zaista kao uhvaćen trenutak i da ne bude previše konstruisana, pa čak ni producirana previše… uradili smo to za otprilike jedan dan. I mi se zabavljamo. I mislim da postoji prava želja u umetnosti da se vidi nešto izuzetno sa što manje tehnologije. Da li znate na šta mislim?"

 

1975, Pinterest photo source Siachen Studios

„Happiness“ je  prvi singl  sa „Being Funny in a Foreign Language“.  Sam album stiže 14. oktobra. U razgovoru sa Loweom, Healy je otkrio zašto je 1975 odlučio da se udruži sa producentom Jackom Antonoffom na predstojećem LP-u:

„Volim Jackov  rad, a posebno one Lane [Del Rei] ploče, one su neke od mojih omiljenih stvari. Dakle, razgovarali smo o tome. Postali smo prijatelji razgovarajući o produkciji i o tome šta ja radim i šta je on želeo da radi i šta sam ja želeo da radim“, rekao je on.

Fina, malčice starinska muzika na novi način, veoma simpatično.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika