Ivi Lorens se ukazala nesvakidašnja prilika!

Jason Derulo, popularni američki pevač i tekstopisac, mentor mladoj  srpskoj pevačici!

 

Već je postalo tradicija da svetski poznati brend Tuborg svake godine pokrene globalnu Tuborg OPEN kampanju, koja za cilj ima popularizaciju mladih muzičkih zvezda. Novim muzičkim umetnicima iz celog sveta je mentorstvo sa Jasonom Derulom prilika koja se dobija jednom u životu, zahvaljujući novoj saradnji između muzičkog umetnika sa čak 11 platinastih singlova i svetskog brenda piva Tuborg.

 

Projekat obeležava šestu godinu Tuborg Open-a, kampanje koja koristi moć muzike za stvaranje jedinstvenih iskustava za umetnike i fanove širom sveta. Lokalna zvezda u usponu, koja je dobila šansu koja se mladim muzičarima pruža jednom u životu jeste Iva Mišović, svima poznatija pod umetničkim pseudonimom Iva Lorens.

 

Mentorsko iskustvo dogodilo se u Los Anđelesu gde su nepotpisani mladi umetnici provodili jedan na jedan vreme sa Jasonom u studiju, razgovarajući o izvođenju, produkciji, stvaranju pesama i o tome šta je potrebno za uspeh u muzičkoj industriji. Svaki izvođač je imao priliku da nastupa pred Jasonom, zauzimajući scenu u The Wiltern Theatre, jednom od najpoznatijih muzičkih mesta u LosAnđelesu.
 

 

Iva Lorens, Foto: Marija Stošić

 

Govoreći o svom učestvovanju u kampanji, Jason Derulo je izjavio: "Ne postoji priručnik za uspeh u muzičkoj industriji, tako da ako želite da postanete muzičar, gotovo ste sami. Ipak, kada znaš da uz sebe imaš nekoga koje već prošao kroz sva ta iskustva, to može da napravi veliku razliku. I upravo je to ono što mi se dopada kod Tuborg Open kampanje. Imam osećaj da bih daleko manje udarao glavom kroz zid da sam i sam imao podršku tog tipa. Zato sam veoma zahvalan što mogu da budem usputna stanica na putu ka uspehu kom ovi talentovani umetnici teže". Iva će nastaviti da dobija podršku od Tuborga u narednim mesecima dok se bave produkcijom i razvijaju pesmu koju je izvodila pred Derulom.

 

Govoreći o svom iskustvu na Tuborg Openu, Iva Lorens je rekla: "Mnogo mi se dopada to što je Jason toliko iskren, bez obzira na to o čemu je reč. Svaki komentar koji mi je dao bio je veoma pronicljiv. On tačno razume da se mi nalazimo na početku svojih karijera i da je to nešto što zahteva mnogo rada i truda. A posebno kada je reč o nastupu i ponašanju na sceni. Uzrečica “praksom do savršenstva” zaista ima smisla i to je upravo ono što sam najviše naučila iz ovog iskustva".

 

Iva Lorens je, treba pomenuti, bila jedan od finalista Music Video Awards 2K21 konkursa u R&B kategoriji sa svojom izuzetnom pesmom “Zima”!

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika