Turbo puška

Turbo-rave perfomer iz Hrvatske, nastupa pod pseudonimom Jovanka Broz Titutka, a ovaj fenomenalni lik nastao je u okviru dreg kolektiva House of Flamingo

Jovanka je počela da objavljuje muziku 2019. godine i otkriva dosadašnjoj rave sceni potpuno drugačiji stil. Svoju prvu pesmu odradila je zajedno sa Pi kao obradu pesme „Na Zapadu Ništa Novo“ jugoslovenkog Boomerang-a.

Nova pesma koja nosi naziv „TURBO PUŠKA“ delo je Jovankine kreativnosti da spoji rave i etno zvuk i natera masu da potpuno izgubi kontrolu svaki put kada je vide na sceni. Za ovaj genijalni tekst koji ćete imati priliku da čujete je sama zaslužna, kao i za vokale, dok je na produkciji radila zajedno sa pocket palmom.

Turbo puška sam čula u jednoj ruskoj revj stvarčini i reklja DA, OVO JE STVAR KOJA POZTOJI U MOJOJ GLJAVI. Pa sam uzelja taj njaziv i stvorilja svoj svemir oko toga koji meni paže i ukljapa se u nadolazeči aljbum, o kojem neču previše filjozofirat dok ne dođe vrejmej. Turbo puška je stvar u gljavi. Onja ti omogužava da pucaš jače kad njemaš visse munjicije. Onja ti daje snjage kada si sve izrejvo iz sebe. Onja te diže ko hosanja u visinu. Onja je aditiv tvom sljatkom umu kad ti zatreba. “ – rekla je Jovanka Broz Titutka za portal glazba.hr.

Autor vijesti Ognjen Stojić

Korisnici
Logovanje korisnika