Fenomenalni muzičar HAUSER u još jednoj obradi pesme Let's Get Loud

Internacionalni superstar HAUSER objavio je još jedan novi singl, obradu "Let's Get Loud" velikog hita Jennifer Lopez. I ovaj novi singl, kao i predhodna dva:“Livin’ La Vida Loca” i “Quizás, Quizás, Quizás” pojaviće se na novom Hauserovom albumu, The Player (SONY MUSIC MASTERWORKS/MENART) koji će izaći 16.septembra.

"Let's get loud" je inventivna obrada plesne himne Jennifer Lopez sa vatrenim duvačima, kinetičkim perkusijama i hipnotičkim melodijama violončela.

"Ova pesma je puna duha, prava definicija latinske strasti. U nju smo ubacili mnoge klasične elemente koje nećete naći u originalnoj verziji, ali to ne ide na uštrb osećaja i energije koje bi proizvela grupa muzičara koji sviraju i usput se dobro zabavljaju dok to rade", izjavio je Hauser.

HAUSER je novi album snimio uz pomoć češkog simfonijskog orkestra na čelu sa dirigentom Stivenom Merkuriom, što mu je omogućilo da vešto spoji moderne hitove sa vanvremenskim klasicima. Kao umetnik HAUSER ceni stari Holivud i velikane klasičnog rokenrola poput Elvisa i Dina Martina, koji su u velikoj meri inspirisali njegov sadašnji muzički i vizuelni stil.

Autor vijesti Ognjen Stojić

Korisnici
Logovanje korisnika