Senzualna i emocionalna Ashe u novoj pesmi

Još jedan biser sa dugo očekivanog abuma Rae

Pevačica i tekstopisac sa sedištem u Kaliforniji, Ashe, objavljuje svoj novi singl i prateći video, „Emotional“, dostupan svuda preko Mom+Pop Music. Pesma je preuzeta sa njenog dugo očekivanog predstojećeg albuma Rae, koji izlazi 14. oktobra.

 „Emotional“ je neočekivan muzički biser, sa svojim brzim tempom, a opet ogoljenom jednostavnošću i zvučno je zreliji od prethodnog singla „Kansas“.

Jedna od omiljenih veština pisanja pesama kod Ashe je njena upotreba zvuka kao podteksta muzici i ona je tu zaista majstor više klase i  to upravo najbolje iskazuje na „Emotional“.

 

Ashe, Foto: YT printscreen

 

Ona svojim vokalom šeta po muzičkoj skali, klizeći kroz note sa preciznošću, dižući se i spuštajući, gore-dole, kroz stihove pesme, iznova i iznova sa najvećom kontrolom. Od „Another Man's Jeans“ do „Hope You're Not Happy“, a sada „Emotional“, Ashe uklanja društvene granice i očekivanja koja se postavljaju pred  ljude, uključujući i žene i ispoljava svoju slobodu da govori istinu.

Ashe kaže: „Ponekad stvari shvatamo previše ozbiljno u ljubavi, a ponekad se radi samo o tome da vozimo malo prebrzo i da se previše zabavljamo“.

Uživajte u ovoj odličnoj pesmi i spotu.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika