Nigerijski umetnici Kizz Daniel i Tekno predstavljaju pesmu Buga!

Veseli, razigrani šareni svet koji ostaje da treperi u vama  još dugo posle gledanja

Talentovani nigerijski pevač i šef kompanije FlyBoi Inc boss, Kizz Daniel je lansirao novi studijski snimak pod nazivom „Buga“.

Oluwatobiloba Daniel Anidugbe popularno poznat kao Kizz Daniel, je nigerijski kantautor. Njegove najpoznatije pesme su „Woju“ i „Yeba“. Pre nego što je usvojio svoje umetničko ime u maju 2018, bio je poznat kao Kiss Daniel.

 

Kizz Daniel i Tekno, Photo: YT printscreen

 

U vezi sa spotom koji je snimljen za ovu pesmu a koji potpisuju Kizza Daniel i njegova kuća FlyBoi Inc boss, jedna od obožavateljki je na YouTubeu rekla:
„Kakvo vreme biti živ! Vidim boju, vidim lepotu, vidim stil, vidim klasu, vidim dostojanstvene ljude, vidim kraljevstvo, vidim jedinstvo, vidim kulturu, vidim talente, vidim jedinstvo, vidim ljubav, vidim Afriku! Naši umetnici su ovde i prikazuju  prelepu stranu Afrike koju je svet odbijao da prikaže veoma dugo. Ponosna sam na vas, momci, i ponosna sam što sam Afrikanka!“

Savršeno veseli, razigrani svet i nezaboravan ritam ostaće vam u pamćenju i izazvati radost kad god pogledate ovaj video.

Ovakvu i drugu muziku sa svih strana sveta, možete gledati i slušati na našim World Wide Music (WWM) TV i radio kanalima.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika