STELLA je ZABLUZIVA

Lepi doprinos letnjoj produkciji regiona stiže iz Slovenije

Mlada slovenačka muzičarka STELA, koja svojim pesmama već neko vremenvredno puni radio talase, predstavlja novu pesmu ZABLUZIVA koju je snimila zajedno s Zalom Kralj i Gašperom Šantlom.

„Ne znamo šta treba da radimo i šta smo, pa smo malo bluzi. Ukratko, da je ova pesma osoba i da kažem jednu rečenicu, rekla bih: „Izvini, nisam za ozbiljne veze“. Ili: „Da, imamo nešto, ali nije ekskluzivno.“, kaže Stela o pesmi.

„Odnosi su sjajni, naravno da ima mnogo različitih, i to može da traje jednu noć ili ceo život... pa, sve između. Sto ljudi, sto ćudi, kaže se. Ali problem je u tome što ne postoji samo jedna osoba u vezi i nesuglasice mogu brzo nastati ako ne znamo kako da razgovaramo. Uvek kažem da prvo morate da otkrijete šta želite u sebi, da to kažete naglas, a zatim da nađete nekoga ko želi isto. Komunikacija, ljudi!“, dodaje ona.

 

Stella, Foto: Rok Mlinar

 

ZABLUZIVA, letnja elektro pop poslastica, nastala je u saradnji sa Urbanom Kraljem i Špelom Jezovček, a vokale je snimila zajedno sa Zalom Kralj i Gašperom Šantlom. „Za tako teške komade možemo sebi da priuštimo samo tačnu intonaciju i seksi interpretaciju, ništa manje!“ objašnjava Stela.

Pesmu prati i video-klip, delo Roka Mlinara, u kojem dve glumice na jedinstven način predstavljaju jednobojnost toksičnih odnosa. Režiju su preuzele Stela i njena rođaka Zala Gazvoda, koja se zajedno sa Tajom Škrabl može videti i u glavnoj ulozi.

„Gotovo da radije ne bih objašnjavao sadržaj snimka. Mislim da se to može tumačiti na mnogo načina i baš me zanima šta bi svi mislili. Reći ću samo da to govori o neuravnoteženom odnosu“ rekla je o pesmi  Stella u razgovoru za Si20.

Odlična pesma a i zanimljiv, fino snimljen spot, još jedno lepo iznenađenje iz Slovenije.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika