Kristina Boban objavila je spot za pesmu „Da sliči na ljubav“

Ova pesma Kristini je donela prestižnu nagradu na jubilarnim 25. Večerima dalmatinske šansone

Talentovana, mlada umetnica dolazi iz Splita a muzikom se bavi od 2015. godine kada se pojavila na televizijskom takmičenju The Voice. Njenu numeru da „Da sliči na ljubav“ izabrali su novinari i muzički urednici, i proglasili za najbolju pesmu na Večeri dalmatinske šansone u Šibenik.

Tekst za ovu pesmu napisao je Edin Đelilović, muziku je odradio Ivo Nuić, dok je ideja, scenario, kamera, montaža i color delo Ivana Trpimira Lozića.

U jednom od svojih intervjua Kristina je pesmu opisala: “Da sliči na ljubav ima tu jednu mističnu atmosferu koju je režiser majstorski prenio igrom svjetla i sjene, fantomskim likovima i zborom pjevača. Proniknuo je u bit pjesme što mi je bilo najvažnije jer sam u prvim taktovima pjesme osjetila povezanost s glazbom koju je Ivo stvorio, a Đelin tekst pisan prije čak 20 godina ju savršeno nadopunio. U procesu stvaranja cijele pjesme proživjela sam splet emocija kao nikada prije, istovremena težina i lakoća bivanja. Naizgled tužna pjesma koja ukazuje da preko onoga što ljubav nije, spoznajemo što ljubav je - prema sebi, prijateljima, partneru...''.

Autor vijesti Ognjen Stojić

Korisnici
Logovanje korisnika