Skini App MUZZIK FM - Gledaj, Glasaj, Slušaj

Kristina Boban objavila je spot za pesmu „Da sliči na ljubav“

Ova pesma Kristini je donela prestižnu nagradu na jubilarnim 25. Večerima dalmatinske šansone

Talentovana, mlada umetnica dolazi iz Splita a muzikom se bavi od 2015. godine kada se pojavila na televizijskom takmičenju The Voice. Njenu numeru da „Da sliči na ljubav“ izabrali su novinari i muzički urednici, i proglasili za najbolju pesmu na Večeri dalmatinske šansone u Šibenik.

Tekst za ovu pesmu napisao je Edin Đelilović, muziku je odradio Ivo Nuić, dok je ideja, scenario, kamera, montaža i color delo Ivana Trpimira Lozića.

U jednom od svojih intervjua Kristina je pesmu opisala: “Da sliči na ljubav ima tu jednu mističnu atmosferu koju je režiser majstorski prenio igrom svjetla i sjene, fantomskim likovima i zborom pjevača. Proniknuo je u bit pjesme što mi je bilo najvažnije jer sam u prvim taktovima pjesme osjetila povezanost s glazbom koju je Ivo stvorio, a Đelin tekst pisan prije čak 20 godina ju savršeno nadopunio. U procesu stvaranja cijele pjesme proživjela sam splet emocija kao nikada prije, istovremena težina i lakoća bivanja. Naizgled tužna pjesma koja ukazuje da preko onoga što ljubav nije, spoznajemo što ljubav je - prema sebi, prijateljima, partneru...''.

Autor vijesti Ognjen Stojić

Korisnici
Logovanje korisnika