Bruno Krajcar feat. Jurica Pađen - Čovječe ne ljuti se

Ova dva prijatelja i saradnika su napravila odličnu stvar

Dva iskusna muzičara, kantautora i prijatelja iza kojih su brojne nagrade i uspešni albumi oduševili su publiku veselom pesmom "Čovječe ne ljuti se". Pesma je izašla uoči koncerta u Puli krajem avgusta, a njom će istarski muzički bard, akademski muzičar, kompozitor i kantautor Bruno Krajcar obeležiti  tri izuzetno važne godišnjice - 50 godina života, 40 godina od komponovanja prve pesme te 30 godina od izdavanja prvog kantautorskog nosača zvuka.

„Čovječe ne ljuti se“ je pesma koju posvećujemo svima onima koji se ljute i svađaju. Ona donosi konkretne savjete za dobar život i dozu humora koji je uvijek dobrodošao“, rekao je poznati istarski muzičar Bruno Krajcar.

Autor muzike i teksta je Bruno Krajcar, a za odličan aranžman zaslužan je Goran Kovačić. Spot je režirao i snimao Zdravko Valentin, a u njemu se osim Pađena i Krajcara pojavljuju kao glumci Mario Battifiaca i Robert Ferlin, ovogodišnji pobednici TV showa "Zvijezde pjevaju". Glavni motiv spota su konstante sitne prepirke i svađe između dvojice glumaca, a koje na kraju imaju srećan rasplet. Spot je sniman na području opštine Kanfanar i Sv. Petar u Šumi.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika