Mešavina stilova koja čini pravi hit!

„Why’d Ya Do It“ sa debi albuma Sierre Ferrell „Long Time Coming“

Sierra Ferrell je pevačica, tekstopisac i muzičar iz Zapadne Virdžinije čija muzika uključuje elemente country, gipsy džeza, folka i latino stilova kao što su tango i calypso muzika.

U godini kada je objavljen debi album Sierra Ferrell, „Long Time Coming“, Sierra je zaokupila publiku na rasprodatim nastupima širom dva kontinenta, sarađivala je sa umetnicima kao što su Billy Stings, The Black Keys, Diplo, Early James, Shakey Graves, Ray LaMontagne i Old Crow Medicine Show a njen hit iz 2018. godine „In Dreams“ nedavno je postao viralna senzacija na TikTok-u i na brojnim platformama za streaming.

 

Sierra Ferrell, Photo: YT printscreen

 

Ferrell obeležava godišnjicu albuma objavljivanjem neobičnog video spota za „Why’d Ya Do It“.

Klip, koji je spretno režirao Gugu Johnson, je razigrana igra koja bezobrazno prikazuje vekovnu borbu između želje da se bezglavo uronite u romansu, istovremeno shvatajući da bacanje opreza u vetar može dovesti do slomljenog srca. Johnson je ranije sarađivao sa Ferrel na video snimcima za „Rosemary“ i „The Sea (verzija iz 2019.)“.

Nema šanse da ćete ostati da sedite dok ovo slušate ili će vam se bar "brk smeškati" na zaraznu melodiju i zabavan tekst. Hit, baš!

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika