Anja Štark i Hibrid predstavljaju novi singl “Voda”

Nesvakidašnja saradnja opasnih umetnika! 

Nakon što je prvi zajednički singl “Vazduh” dobio simpatije publike svojim ambijentalnim zvukovima i fantastičnim tekstom, label Podmornica sa ponosom predstavlja novi singl “Voda”.

Saradnja beogradskog dope pop dua, Anja Štark i Hibrida, producenta iz Sarajeva, rezultirala je nastankom novog singla “Voda”, čije ime nastavlja započeti niz pet osnovnih elemenata.

Tekst pjesme potpisuju Milica Mitić i Aleksandra Tomović, a muziku Hibrid, zajedno sa Milicom Mitić i Aleksandrom Tomović. Osim za muziku, Hibrid je zaslužan i za aranžman i produkciju pesme. Mastering pesme i snimanje vokala je radio Dušan Filimonović.

“Voda” je dostupna na svim online muzičkim platformama.

Duo Anja Štark čine Aleksandra Tomović i Milica Mitić. Ranije su sarađivale u bendu Sofie from Seattle, a kao Anja Štark su aktivne više od dve godine i do sada su objavile pesme Zlato, Mesta, Dječaci sa srcem slijepog miša, Vazduh, Blokovi, Dobro i Godina bez dodira.

Hibrid je producent elektronske muzike, koji dolazi iz Sarajeva. U proteklom periodu radio je na muzici za serijal BHRT-a “First Time”, a koji za cilj imao promociju prirodnih lepota i aktivnog odmora u BiH u 12 epizoda. Serijal “First Time” možete pogledati na Youtube.

Singl i video spot ovih autora možete ispratiti i na našim TV i radio kanalima. 

Autor vijesti Mihajlo Kitevski

Korisnici
Logovanje korisnika