Lewis Capaldi u belom Speedo kupaćem – ovo ne može da se zaboravi!

Remake spota za pesmu „Club Tropicana“ grupe Wham!  

Najnoviji video škotskog pevača je rimejk klipa iz 1983. snimljen u istom hotelu na Ibici i apsolutno je nezaboravan, uprkos imenu pesme, Forget me.

U režiji Louisa Bhosea, spot „Forget Me“ snimljen je u hotelu Pikes na Ibici, na istom mestu okupanom suncem, George Michael and Andrew Ridgeley snimili su klip za svoj hit iz 1983. godine. Kapaldi se ne plaši da sve to iznese u pesmi za raskid, obučen u najsmešniji retro Speedo dok lenčari oko bazena i bludi pogledom u okean, a trenutak kad skida crne naočare za sunce i smešno gleda u kameru neodoljivo podseća na momenat iz kultnog filma Blues Brothers i isti potez Johna Belushija. I, naravno, u završnom kadru snimka oblači pilotsku odeću i odleće, far, far away!

 

Reklama za Lewisow spot, Foto: Yahoo News

 

U izjavi, Bhose je objasnio kako su došli do koncepta videa, rekavši: „Čujete tužnu pesmu i očekujete tužan video. U tome postoji katarza. Ali ići potpuno u drugom smeru bilo je više u skladu sa Lewisom koji je izašao na scenu u Glastonberiju u punom Noel Gallagher outfitu. Nastup je klasičan Capaldi: „Da, nema problema, samo pevam ovu pesmu sa koktelom u ruci. Dobro sam, ne razmišljam o svojoj bivšoj, ovde u Club Tropicana.“

A sam Capaldi kaže: „Radi se o raskidu kroz koji sam prošao i nakon godinu dana, jedini pravi kontakt koji sam imao sa svojom bivšom bio je da vidim kako se njen život „post-me“ odigrava na njenom Instagramu. Bilo je trenutaka kada sam se osećao prilično jadno, a ona je izgledala kao da ide dalje i da se najbolje provodi, napreduje, i mrzeo sam to. Činilo mi se nepravednim što je izgledala srećna dok sam bio povređen, a ja sam se plašio da je možda potpuno zaboravila na mene, pa sam napisao pesmu o tome“.

Mešavina tuge i smeha ali nećete moći da se ne nasmejete, ovo je nama razvedrilo dan sasvim!

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika