Kelela - Washed Away

Kelela se vraća sa prvom novom pesmom posle pet godina pauze

„Volim zanimljive pesme, ali za prvu pesmu posle ovako duge pauze, bilo je iskrenije napraviti nešto ambijentalno, pravo iz srca“, rekla je pevačica o svojoj prvoj novoj pesmi posle pola decenije.

Otkako je „Take Me Apart“, njen debi album izašao 2017, Kelela je bila relativno tiha. Objavila je remiks album, 'Take Me a_Part, the Remixes', 2018. godine, sa produkcijom poput Kaytranada iSerpentwithfeet, i gostujućim vokalima Princess Nokia, Junglepussy, CupcakKe and Ms. Boogie na remiksu albuma 'LMK (What’s Really Good).

 

Kelela, Photo: Rolling Stone magazine

 

Kelela je takođe nastupala na numerama drugih izvođača poslednjih godina. Nastupila je na Gorillaz 'Humanz' pesmi 'Submission' 2017. zajedno sa Dannyjem Brownom, a 2018. pojavila se u remiksu pesme Girl Unit ' WYWD '. Pre toga, 2016. godine, pojavila se u Solangeovim 'Scales', Brownovom 'From The Ground' i Clams Casino-om 'A Breath Avay..

„Washed Avay“ je prozračna, usporena verzija koja u prvom planu ističe njenu strastvenu vokalnu isporuku sa omamljenim, klizećim sintisajzerima. „Obožavam da se zabavljam, ali za prvu tačku kontakta iz moje pauze, bilo je iskrenije da vodim sa atmosferskom proverom srca“, objasnila je ona u propratnoj izjavi.

Pesma stiže zajedno sa spotom koji je režirao Yasser Abubeker, a snimljen je u dolini Danakil u Etiopiji.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika