Predstavljamo vam remasterizovane spotove Partibrejkersa

Stari - novi spotovi da ponovo uživate na najjače 

Legende beogradskog, srpskog, jugoslovenskog i regionalnog rock’n’rolla, Partibrejkersi, u ranoj fazi karijere nisu imali sreće da imaju adekvatnu video produkciju, kao ni mnogi bendovi iz druge generacije 80-tih.

Restauracijom snimaka koji su pronadjeni u različitim privatnim arhivama, ipak je moguće sagledati ovu veličanstvenu karijeru i kroz video singlove.

MTS - Muzička Televizija Srbije je prenela, nakon 30 godina "čuvanje vatre" odnosno regionalnog arhiva muzičkog spota na mladje - kreativni tim Muzzik TV-a. Iz arhiva MTS-a potiče i neobjavljeni spot "Generacija" realizovan krajem devedesetih a čija premijera se poklopa sa koncertnom proslavom 40 godina rokenrol pravovernosti  benda Partibrejkers.

Ovaj posao nije završen, tako da pozivamo vlasnika zanimljivih, zaboravljenih video snimaka Partibrejkersa ali i drugih legendarnih bendova da se jave i da pokušamo da i te klipove restauriramo i prilagodima HD tehnologiji emitovanja.

Grupa Partibrejekersi i Muzzik Tv su napravili projekat  remasterizovanja video spotova i televizijskih nastupa nastalih u poslednje četiri decenije.

Ovaj posao je bio dugotrajan i osetljiv a njime se, što se tiče video remastera, kolor korekcije i kolor gradinga bavio kolega Vasilije Vasić s MUZZIK TV.

Remasterizovani materijal možete videti već sada na zvaničnom YT kanalu grupe Partibrejkers, PartibrejkersOFFICIAL a mi vam ovde predstavljamo tri spota:
 

Rođen loš sa albuma ,,San i java" (1999)

 

Lobotomija, sa albuma ,,Sloboda ili ništa" (2007)

 

 

i Žurim, video za pesmu s albuma ,,Gramzivost i pohlepa" iz 2002. godine:

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika