Ketpool - Blue Boogie

LO FI POP koji ima odličan šmek

Bend Ketpool je nastao 2017.godine u Prijedoru, sasvim slučajno, nakon što se raspao cover bend u kome su svirali. Pošto im je dosadio tezgaroški pristup muziciranju, počeli su da prave svoju muziku.

Bend čine :

Lana - vokal

Simke - DJ programing midi

Voni - Bass gitara i midi

Hari - el.gitara i midi

U muzici koju rade ima elemenata i funka i popa a i puno disco šmeka.

Neki od članovabenda je i zovu LO FI POP (taj naziv smo negdje već čuli) jer je oprema na kojoj sviraju i snimaju LO FI  a samim tim i produkcija je LO FI. Ketpool kažu da je i život koji žive neki od članova poprilično LO FI (što je dobro radi inspiracije).

Do sad je, što se tiče nastupa, vredan pomena renomirani  ŠA fest u Prijedoru gde su svirali na EL DORAS stejdžu 2019 godine.

 

Ketpool, Foto: YT prinscreen

 

U planu je izbacivanje više pesama i spotova a i neki mini live concert (što je sad jako popularno), pa onda, kad se baci mamac, kažu oni, valjda će se upecati neka velika riba i ponuditi milionski ugovor. Naravno, kažu, to bi onda već tražilo da se stil muzike preimenuje u HI FI POP ali o tom potom, živi bili.

Veoma simpatična pesma, spot, u režiji Tajane Dedić-Starović, LO Fi što bi rekli oni, ali baš efektan i lep, sa modelom Tamarom Mašović u njemu, sve u svemu – zapamtićemo ovo ime, Ketpool.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika