Nova, vedra i zabavna pesma za lep vikend

Steve Aoki spaja Guaynaain „Light-Hearted“ Reggaeton i klubski EDM na pesmi Chi Chi

Singl je deo Aokijevog "višeslojnog i komplikovanog" albuma Hirokuest: Genesis, koji je izašao prošlog petka.

Za Stevea Aokija, kombinovanje njegovih zvukova spremnih za Vegas sa regetonom Guaynaae počelo je kao „bitka“. „Počinjemo sa regeton vibracijama, a onda bismo se borili sa nekim EDM-om i menjali tempo otkucaja u minuti“, kaže Aoki za Rolling Stone. „To je zabavna i bezbrižna pesma i to je Guaynaa za vas. Guaynaa jednostavno voli da se igra rečima i zabavlja time, tako da je upravo to uradio.

Video koji je režirao Luis Montoya prati duo u razigranom modu dok Guaynaa peva duž staze, pozirajući u automobilima pored Aokija okruženog ženama, konkretno, crvenokosom devojkom o kojoj peva: „Ella es peli roja y media psycho como Chucky/¿Tú quieres Guaynaa o quieres Aoki?” (Ona je crvenokosa i psihopata kao Chucky/Da li želiš Guaynaau ili Aokija?)

 

Steve Aoki i Guaynaa, Foto: Telehit

 

Guaynaa se nedavno pridružio Aokiju u noćnom klubu Omni u Las Vegasu, gde su njih dvojica premijerno predstavili numeru po prvi put. Nakon što je video gomilu, Guaynaa je shvatio „da će to biti velika stvar“.

„Mi smo više od kolega, mi smo prijatelji. Mislim da je hemija među nama veoma dobra“, kaže Guaynaa za Rolling Stone. „Delili smo važne trenutke u našim životima i lično i profesionalno.

Chi Chi” je objavljen kao deo albuma Hirokuest: Genesis Stiva Aokija, koji je izašao prošle godine. LP predstavlja saradnju u različitim žanrovima, od emo-roka „Kult“ sa Grandsonom i Jasiahom do perreo-spremne numere „Ultimate“ sa Santa Fe Klanom i Snov Tha Product i „Kong 2.0“ koju podržava Corrido Tumba sa Natanaelom Kanoom.

„Višeslojno je i komplikovano“, kaže Aoki. „Ovaj album treba da se sluša u celosti. Obično kada razmišljate o muzici koja se spaja na ploči, to je da stvorite temu, ali ova je o čitavom svetu. A svet je raznolik.”

On dodaje: „Nisam želeo homogenu kocku, želeo sam višestrani album koji je baziran na ovom audio-vizuelnom svetu koji smo kreirali… Moja inspiracija za priču dolazi iz saradnje sa svim ovim različitim umetnicima, dobijanja u studiju i da vidimo kako se svi možemo uklopiti, spajajući različite žanrove u istom domu.”

Aoki je ovde radio s nekim novim umetnicima koje želi da podržava kroz njihove rastuće karijere.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika