Milky Chance - Troubled Man

Najava novog albuma ovog odličnog nemačkog dua

Berlinski duo Milky Chance vraća se sa svojim novim upečatljivim indi-pop singlom, „Troubled Man“ – svetlom i živahnom numerom koja karakteriše njihov klasični blagi plesni stil po kojem su najpoznatiji. Izdat za njihovu vlastitu izdavačku kuću Muggelig Records, „Troubled man“ stiže nakon najave njihovog potpuno novog miksejpa Trip Tape II koji je privukao publiku željnu novih materijala, nakon njihovog prethodnog izdanja – Trip Tape I – koji je pokupio priznanja kritike.

 

 

Milky Chance, Photo: Ear Milk

Uz Clemensove jasne i primetne vokale i Philipsove precizne perkusije, ovaj duo je objavio pesmu koja se ističe kao privlačan indie folk hit koji će odjeknuti među publikom.

U pesmi koja govori o otuđenom društvu, Philip i Klemen kažu: „Osećajući se otuđeno u ovo današnje vreme prepuno mučnih događaja i razarajućih realnosti ljudskog društva, pokušali smo da uđemo u um nekoga ko danas prvi put dolazi na planetu zemlju i doživljava stvari oko sebe.”

Milky Chance ima uvek pamtljive pesme i način muziciranja, tako je i sa ovom numerom. Video je sniman na Aljasci a radio ga je  Anthony Molina prema svom konceptu i ideji Milky Chance i Roba Steigera.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika