Burna Boy - It's Plenty

Toliko mnogo svega u ovoj veseloj pesmi

Damini Ebunoluva Ogulu, profesionalno poznata kao Burna Boj, je nigerijski pevač, tekstopisac i producent. Proslavio se  2012. nakon što je objavio "Like to Party", glavni singl sa svog debitantskog studijskog albuma L.I.F.E.

Sada je objavio himničnu novu pesmu pod nazivom „It’s Plenty“ sa njegove nedavno objavljenog EP-ja „Love, Damini“ za izdavača Atlantic Records.

U ovoj plesnoj numeri, spajanjem brzine i intenziteta highlifea sa udarnim vibracijama elektronske plesne muzike, vokal stvara zvuk koji se odlično uklapa u sve to.

 

Burna Boy performs at the DStv Delicious International Food and Music Festival. Image: Sowetan Live

Muzika Burna Boya se vrtela na plesnim poduijumima i radio stanicama širom sveta celog leta i on nastoji da nastavi trku tokom jeseni izdavanjem „It’s Plenty” kao singla.

Ova pesma je omiljena i međui fanovima i kritičarima kao jedna od istaknutih numera sa njegovog nedavnog Love, Damini LP, tako da ih on sada, objavljivanjem videa, nagrađuje potpuno novim setom vizuelnih prikaza za pesmu koju su producirali JAE5 i The Elements. Video zadržava sličnu slavljeničku atmosferu kao i muzika i prikazuje nigerijskog umetnika koji se zabavlja sa svojim prijateljima, i uključuje razne dokumentarne elemente iz njegovog života i turneja.

Ova sljavljenička pesma je i napravljena tako da momentalno popravlja raspoloženje i predlažemo da je što češće zavrtite i na svojoj play listi.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika