Tegan i Sara ne mogu da odrastu

Kanadske bliznakinje najavljuju novi, deseti studijski album

Tegan i Sara su kanadski indie pop duo formiran 1998. u Kalgariju, Alberta, a čine ga identične sestre bliznakinje Tegan Rain Quin i Sara Keirsten Quin. Oba muzičarke su tekstopisci i multiinstrumentalisti. Duo je objavio devet studijskih albuma.

Sada Tegan i Sara imaju novi album na putu, novu TV emisiju i novi grafički roman. „Crybaby“, album koji je deo te jednačine, izlazi 21. oktobra i do sada smo sa njega slušali „Fucking Up What Matters“, „Yellow“ i „Faded Like A Feeling“. Sada su se bliznakinje pojavile sa još jednim singlom, „I Can’t Grow Up“, za koji kažu da je „pop pesma sa šmrkavim nosom o tome da ne mogu da prevaziđu loše navike u vezama“.

 

Tegan and Sara, Photo: The Line Of Best Fit

 

Sara Quin je rekla da je pesma „muzički inspirisana čikaškim bendom Dehd i njihovim albumom FloWer Of  Devotion“, dodajući: „Pesma je počela na basu, instrumentu sa kojim nikada nisam pisala do Crybaby, a ja sam kanalisala malo Emily Kempf iz Dehda i Petera Hooka iz New Ordera. Moj partner je otputovao nazad u SAD, nakon što je godinu dana bio zaglavljen u Kanadi tokom pandemije, a ja sam uživala u kasnim noćima sama pišući muziku i pevajući punim glasom u podrumu.”

Vedra pesmica i isti takav video, baš osvežavajući za ove tupe dane.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika