Elton John, Britney Spears - Hold Me Closer

Nova, neobična saradnja dvoje potpuno različitih muzičara

Hold Me Closer" je pesma engleskog pevača Eltona Johna i američke pevačice Britney Spears. Objavljen je kao singl 26. avgusta 2022, za etiketu EMI and Mercury. Pesma kombinuje elemente Johnovih pesama „Tiny Dancer" (1971), „The One" (1992) i „Don't Go Breaking My Heart" (1976).

Sada je za pesmu ovog neobičnog dua izašao i video spot urađen pod  patronatom UnderWonder Content sa producentima Robertom Katzom, Frankom Borinom i  Ivanom Borin. Spot je režirala Tanu Muino aka Tetiana Robertivna Muinyo, ukrajinska režiserka muzičkih spotova, dizajner, stilista, fotograf kao i filmska režiserka.

 

Elton John & Britney Spears ‘Hold Me Closer, Photo: YT printscreen

Ova pesma je imala polarizovani prijem od kritike, i pohvale i pokude a Elton John je o saradnji sa Spears za The Guardian rekao: „Tako sam uzbuđen što ću to moći da uradim sa njom, jer ako je to veliki hit, a mislim da može biti, to će joj dati mnogo više samopouzdanja nego što već ima i shvatiće da nju ljudi zaista vole i brinem za nju i želim da bude srećna... Ona je bila odsutna tako dugo – tu je mnogo straha jer je bila izdana toliko puta i nije bila u očima javnosti toliko dugo. Držali smo je za ruku tokom celog procesa, uveravajući je da će sve biti u redu“.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika