Shania Twain - Waking Up Dreaming

„Želim da budem Prince, želim da budem Cyndi Lauper, želim da radim sve te zabavne lude stvari koje nikada nisam uradila."

Novi muzički spot Shanie Twain za njen singl „Waking Up Dreaming“ je oda glamuru i rock’n’rollu iz 80-ih.

Obožavaoci vole veoma klasičan Twainin modni projekat u svakom novom spotu i njena presvlačenja i pretvaranja.

Shania Twain je, bez sumnje, vizionar muzičkog spota. Od lutanja po piramidama u odelu sa leopard deskom za pesmu „That Don't Impress Me Much“ do ubijanja vanzemaljaca za „I'm Gonna Getcha Good“, ona je sve u tome da kreativno nadmaši samu sebe, a obožavaoci misle da je to možda i uspela da uradi u najnovijem video spotu „Waking Up Dreaming“, koji je majstorska oda glamu i rokenrolu 80-ih.

 

Shania Twain, Photo: YT printscreen

 

„Definitivno sam sanjar“, rekla je nedavno u BBC-jevom programu The One Show prilikom promocije nove pesme. „Sanjarenje vam omogućava da sanjate o stvarima koje možda nikada neće postati stvarnost. Sve je u vezi sa bekstvom, ja sam definitivno jedna od onih koje sanjaju. Dakle, mnogo je zabavnije sanjati dok ste budni i izmišljati ono što biste možda želeli da budete. U ovoj konkretnoj pesmi, želim samo da budem rok zvezda. Želim da budem Prince, želim da budem Cyndi Lauper, želim da radim sve te zabavne lude stvari koje nikada nisam uradila."

S druge strane, ova pesma je lepa, brza, zabavna, razigrana, baš sve ono što od Shanie očekujemo, otpevano njenim potpuno posebnim glasom i mi baš sve to volimo.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika