Prezzident – Cashwoman

Singl sa prošlogodišnjeg albuma grupe dobio je svoj vizuelni okvir

Singl „Cash Woman“, koji se našao na debi albumu grupe Prezzident nosi isto ime -„Prezzident“ i objavljen je  prošle godine. Njegovu produkciju potpisuje već uhodani dvojac Emil Bišćan i Leo Anđelković od kojih je  Leo nama veoma dragi i poznati pevač i gitarista fenomenalne novigradske grupe Screaming Wheels a bavi se takođe i producentskim radom.

Tekst, muziku i aranžman potpisuje kompletan bend koji čine  Luka Banić, Petar Lisjak, Ivan Soldo, Luka Maričić i Vedran Dakić.

 

Prezzident, Foto: YT printscreen

 

Odlični spot je delo Dinka Čvorića Doringa koji potpisuje video radove za mnogobrojne hrvatske i ine izvođače i autore a snimljen je na ulicama grada Zagreba uz učešće glumice Lare Brkić.

„Ovoga puta, u ovom trileru će se naš superheroj B€tmen (uz naš soundtrack) suprostaviti najvećoj noćnoj mori današnjice – Cash woman, ženi koja ne bira sredstva i načine da dođe do cilja koje pohlepno želi. U bespoštednoj borbi dobra i zla, svjetla i mraka, ishod je neizvjesan. Zavirite i poslušajte kakav kraj ima ova priča/song/basna/kosinus/federer/bitcoin!“ rekao je Ivan Soldo iz benda Prezzident.

Iza ovog izdanja grupe Prezzident stoji hrvatska kuća Dallas Records.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika