Charlie Puth – Loser

Album, jednostavno nazvan „CHARLIE“, otkriva sve strane Puthove višeslojne ličnosti

Fanovi širom sveta su sa velikim nestrpljenjem očekivali objavljivanje trećeg studijskog albuma kantautora, pevača i producenta Charliea Putha.

Fantastičnim singlovima „Light Switch“, „Smells Like Me“, „I Don't Think That I Like Her“, „That's Hilarious“ a pre svega saradnjom sa K-pop ikonom Jungom Kookom (BTS) u pesmi „Left and Right“, Charlie je nagovestio vrlo zanimljiv sadržaj budućeg izdanja koje je upravo objavljeno.

Album, jednostavno nazvan „CHARLIE“, otkriva sve strane Puthove višeslojne ličnosti. Kršeći sva pravila, on prvi put u karijeri najiskreniji govori o svojoj ranjivosti. Izdanje prati diskretan humor i isijava Charlijevim samopouzdanjem.

„Bavim se aktivno ovim poslom osam godina, ali „CHARLIE“ je konačno nešto u potpunosti moje - to sam ja. Dugo sam pokušavao da budem ’kul momak’, ali to mi je delovalo kao zamagljen komad stakla između mene i publike. Sada je staklo razbijeno. Nema prozora. Možete ući pravo u moj svet,“ izjavio je Puth povodom objavljivanja novog albuma.

Njegov izlazak prati atraktivan video za singl „Looser“ koji je snimljen u maniru starih holivudskih vesterna sa dozom ironije i humora.

Charlie Puth krajem oktobra kreće na „One Night Only“ turneju u okviru koje nastupiti u dvanaest gradova u Americi i Evropi. Nama najbliži koncerti biće u Parizu i Berlinu (1. odnosno 6.12.2022.).

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika