Quinnie je posle uspeha Zlatne Zvezde napravila Čoveka

Pesme koje se nadovezuju jedna na drugu istog nežnog a britkog senzibiliteta

„Man“ je dugo očekivani singl koji je objavila mlada Quinn Barnitt aka Quinnie, „bedroom“ pop umetnica iz Nju Džersija. Barnitt je prvi put objavila refren ove pesme na TikTok-u 3. juna, a video je dobio preko milion pregleda. U svojoj objavi napisala je: „pesma o muškarcima koji će koristiti fasadu mekoće da vas ubede da su bezopasniji od ostalih“.

 

Quinnie, Foto: YT printscreen

 

Al Jerome, novinar sajta Pulse napisao je: „Međutim, postoji više u ovom muzičkom delu od onoga što čujemo na prvo slušanje. Quinnie je 7. jula 2019. objavio pesmu pod nazivom „Gold Star“. Ona je navela u drugom videu objavljenom na TikTok-u da je pesma „Man“ njen odgovor na „Zlatnu Zvezdu“. Ova veza je važna, jer „Man“ i „Gold Star“ govore različite delove iste priče. Nažalost, "Man" nije dobar deo.

 

 

Kako je Quinnie pop umetnik u spavaćoj sobi, ova pesma zvuči veoma tiho. Ali ne dozvolite da vas to zavara, ova pesma se dramatično razvija. Dok su producenti ove pesme uspeli da održe celu pesmu u skladu sa žanrom popa u spavaćoj sobi, vrhunac pesme „Man” drži bes u svojoj mekoći, što je impresivan podvig u bedroom pop oblasti.

U pesmi „zlatna zvezda“ zlatna zvezda je simbol muške ljubavi, što pokazuje svu povredu koju je naneo u vremenu između stvaranja „Gold Star“ i „Man“. Još jedan red koji treba pomenuti je poslednji stih refrena, koji kaže, „nikakva količina laka za nokte ne bi mogla da te naslika kao dobrog čoveka“. Ova pesma možda nije ljubavna pesma koju svi žele, ali to je ono što je Quinnie bilo potrebno.“

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika